Γνωριμία

Τσίμπου Μαρία

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Διατροφής & Διαιτολογίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης και η αγάπη μου για περισσότερη γνώση στο αντικείμενο της διατροφής και της ψυχολογίας, με οδήγησαν στο να λάβω την πιστοποίηση μου ως Master Practioner στις Διατροφικές Διαταραχές και την Παχυσαρκία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων, από το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ), υπο την αιγίδα του British Psychology Society.

Προς εμβάθυνση των γνώσεων μου πάνω στην ψυχολογία του ανθρώπου και των συναισθημάτων που κρύβονται πίσω από τις διατροφικές συμπεριφορές, ακολούθησα το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ψυχολογίας στο University of East London.

Επίσης, είμαι συνεργάτης με την Εμβιοδιαγνωστική εταιρεία που παρέχει τα διατροφογενετικά τεστ Genosophy Discover Yourself. Τα τεστ αυτά, μέσω των μοναδικού μας γενετικού προφίλ, μας βοηθά να αντλούμε πληροφορίες για να τροποποιήσουμε την διατροφή μας αλλά και την ποιότητα ζωή μας.

Βιογραφικό

2019 – 2020: Μεταπτυχιακό MSc Psychology από το University of East London

2016 – 2017: Πιστοποίηση Master Practitioner στις Διατροφικές Διαταραχές και Παχυσαρκία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων από το Κέντρο Εκπαίδευσης Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών (ΚΕΑΔΔ), υπο την αιγίδα του British Psychology Society.

2015 – 2016: Πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο αντικείμενο με τίτλο «Κλινική Διατροφή»

2008 – 2014: Πτυχίο Διατροφής & Διαιτολογίας στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Εργασίες & Συνεργασίες

2020: Μεταπτυχιακή έρευνα σε συνεργασία με το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, με θέμα “Διερεύνηση των χαρακτηριστικών της προσωπικότητας σε άτομα με διατροφικές διαταραχές”

2017 έως και σήμερα: Ιδιώτης Διαιτολόγος – Διατροφολόγος

2017 έως και σήμερα: Συνεργάζομαι με την Εμβιοδιαγνωστική Εταιρεία Genosophy που έχει αντικείμενο την ανάλυση του γονιδιακού ελέγχου και της εξατομικευμένης διατροφής

2017 έως σήμερα: Αρθρογράφος στο Diatrofi.gr

2016 έως σήμερα: CEO & Founder του www.nutri-fit.gr

2012 – 2014: Ερευνητική πτυχιακή εργασία με θέμα «Αξιολόγηση διατροφικής συμπεριφοράς εφήβων και συγκρίσεις μεταξύ των δύο φύλων»

2012 –  2013: Πρακτική μου άσκηση στο Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός», όπου παρακολουθούσα και σχεδίαζα διαιτολόγια φυσιολογικών αλλά και κλινικών ασθενών