Μαρία Τσίμπου

Διαιτολόγος στην Χαλκίδα

Πιστοποιημένη Master Practitioner στην αντιμετώπιση Διατροφικών Διαταραχών με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία.
Σκοπός μου είναι να σε βοηθήσω σε θέματα υγείας,
χτίζοντας την διατροφή σου και την σχέση σου με αυτή!

Υπηρεσίες

Εμπειρίες θεραπευόμενων

  • Άριστη επαγγελματίας και υπέροχος άνθρωπος !!!
  • Την Μαρία την γνώρισα πριν κάποιους μήνες η αγάπη της για την δουλειά της και το πείσμα της με έκαναν να θέλω να συνεργαστώ μαζί της... ,ήταν εκείνη που βρήκε στο τι έφταιγε σε μένα και δεν μπορούσα να βγάλω από πάνω μου κιλά ..."διατροφική διαταραχή ονομάζεται μου είπε" κάτι που κανείς άλλος δεν μου χε πει... Ξέρω ότι θέλει αγώνα υπομονή και επιμονή...με έμαθε να μάθω να τρεφομαι σωστά, να ακούω το σώμα μου και πολλά πολλά πολλά άλλα.... Για μένα είναι φίλη και όχι μόνο διατροφολόγος... Σας την προτείνω ανεπιφύλακτα ...
  • Μετά από αρκετές επισκέψεις σε διάφορους αξιόλογους διατροφολόγους ,επέλεξα να συνεργαστώ με την Μαρία. Αυτό που κατάλαβα απο το πρώτο ραντεβού ήταν το πόσο αγαπάει αυτό που κανει και έτσι με έκανε να νιώσω οτι έχω σύμμαχο στην δύσκολη προσπάθεια της αλλαγής της διατροφικής μου συνήθειας. Με έμαθε πως πρέπει να τρέφομαι σωστά ,χωρις να μου δωσει τις κλασικές λίστες με το τι πρέπει να καταναλωσω. Εντυπωσιακό είναι επίσης, ότι εχει καθημερινή διακριτική επαφή και όχι όταν θα γίνει το επόμενο ραντεβου. Προτρέπω οποιοδήποτε θέλει να βοηθηθεί ,να την επισκεφτεί.
  • Εξαιρετική επαγγελματίας με διάθεση να ακούσει τον πελάτη, ώστε να φτιάξει το κατάλληλο και πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα διατροφής για αυτόν, απο τις κορυφαίες Διατροφολόγους στην Χαλκίδα
  • Η κα Τσίμπου είναι άψογη επαγγελματίας, με πολλές γνώσεις καθώς απάντησε τεκμηριωμένα στις απορίες μου. Την διακρίνει η συνέπεια, η άμεση επικοινωνία και κυρίως δημιουργήθηκε ένα κλίμα αμεσότητας κι ευγένειας, βασικό για να 'χτιστεί' μια σχέση εμπιστοσύνης.
  • Επαγγελματίας με υψηλό επίπεδο γνώσεων στον τομέα της υγείας και της διατροφής.Η προσέγγιση της είναι ολιστική και εξατομικευμένη δίνοντας πληθώρα διατροφικών επιλογών ανάλογα με το προφίλ και τις ανάγκες του διαιτόμενου.'Αμεση , επικοινωνιακή,πρόσχαρη και πάντα διαθέσιμη να προσφέρει λύσεις σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.Οι γνώσεις της σε μεταπτυχιακό επίπεδο στον τομέα της ψυχολογίας την καθιστούν για μένα όχι απλά ολοκληρωμένη επαγγελματία αλλά απαραίτητη συνοδοιπόρο στο ταξίδι της απώλειας κιλών !
  • Είναι ένας άνθρωπος πρόσχαρος και φιλικός που σου μεταδίδει αυτά που θέλει με απλό και μεστό τρόπο. Επίσης και ο χώρος είναι πολύ όμορφος.Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.Με βοήθησε πολύ στην απώλεια των κιλών μου.

Είμαι εδώ για σένα!

Κάλεσε με για να προγραμματίσουμε μια συνεδρία και να θέσουμε μαζί το πλάνο υλοποίησης των διατροφικών σου στόχων.